SRBIN IZBODEN U BEČU: Krvava tuča sa Avganistancima

Autor: Tanjug

Hronika

02.10.2017

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bečkom okrugu Otakring, u tuči sa grupom Avganistanaca i Čečena smrtno je stradao dvadesetjednogodišnji državljanin Srbije, a teško ranjen godinu dana stariji mladić iz Bugarske.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija kasno reagovala, naš državljanin izgubio život

Šest osoba je učestvovalo u tuči koja se dogodila tokom noći između subote i nedelje, a jedan iz četvoročlane grupe Avganistanaca i Čečena nožem je izbo Bugrina i Srbina, koji je zadobio povrede od kojih je preminuo u bolnici, saopštila je policija, dodajući da je njegov prijatelj Bugarin takođe sa teškim povredama prebačen u bolnicu, a policija je uhapsila četiri osobe koje su osumnjičene da su počinile ovaj zločin.

Srbin i Bugarin potukli su se sa četvoricom Avganistanaca i Čečena na trotoaru oko stanice podzemne železnice linije U6, a kako je saopštio portparol policije Harald Seres, uzrok svađe još nije poznat.

Nakon što su izboli Srbina i Bugarina, četvoročlana grupa je pobegla, ali je policija brzom intervencijom uspela da im uđe u trag. Avganistanac koji je izbo mladiće pronađen je obliven krvlju svojih žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading