Saslušan psihopata iz Pančeva koji je sekao ženu po licu: Tužioce šokirao najglupljim izgovorom

Autor: novosti.rs

Hronika

25.01.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Selimi (33) iz Pančeva, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i telu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kuća u kojoj se odigrao zločin

On je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, pre toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, posle kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima nameru da ubije njenu ćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smeštena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije.

Ona je, kako se saznaje iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading