Detalji nezapamćene tragedije u Maloj Moštanici! Majka skrhana bolom: Zatekla sam puno dvorište vatrogasaca, deca su i ranije ostajala sama kući

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

24.01.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Malu Moštanicu zadesila nezapamćena tragedija u kojoj su poginuli Marko (10) i Dušica (8), neutešna majka Slavica Tofilović otkriva kako je došlo do nesreće.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Majka Slavica Tofilović

Skrhana bolom i tugom za mališanima, neutesno priča da je kobnog dana bila na poslu kada su je nazvali da gori supa pored kuće u kojoj su živeli.

- Krenula sam odmah sa posla kući, kako, a kada sam došla nekoliko vatrogasnih kola već je bilo u dvorištu. Velika tragedija me zadesila, šta da kazem. Deca su i ranije ostajala sama kući, još od malena, i brinula se o sebi. Marko je, kako se pretpostavlja, uzeo upaljač koji sam uvek skrivala od dece i u šupi zapalio novine, koje su izazvale požar. Oni su se često igrali tamo, to im je bilo sklonište, i nikada nije bilo problema - neutešno priča Slavica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mališani koji su stradali

Podsetimo, u Maloj Moštanici juče po podne je izbio požar u šupi porodične kuće Tofilović u kome je stradalo dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading