MALČANSKI BERBERIN PREBAČEN U CZ: Izdat zahtev za psihijatrijsko veštačenje monstruma

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

23.01.2020

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović (47) poznat javnosti kao Malčanski berberin, iz zatvorske ćelije istražnog pritvora Kazneno popravnog zavoda u Nišu prebačen je danas popodne u Centralni zatvor.

RepublikaFoto: Republika
Ninoslav Jovanović

- Po naredbi sudije za pedhodni postupak Ninoslav Jovanović je prosleđen u Specijalnu bolnicu beogradskog zatvora za zahtevom za psihijatrijsko veštačenje. Reč je o davanju stručne procene o njegovoj uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.

Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana kada je pušten na slobodu pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela, pokazalo se da "vuk dlaku menja al ćud ne".

- Posle psihjitrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi - kaže izvor blizak istrazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading