Milošev otac oči u oči sa krvnikom sa Zvezdare: Pogledao me je hladnokrvno, vidi se da nema ni trunke kajanja

Autor: telegraf.rs

Hronika

21.01.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremno ročište Neđeljku Đuroviću za ubistvo studenta Miloša Mileusnića u januaru prošle godine održano je danas u Palati pravde u Beogradu. Kada je optužnica pročitana, Đurović je rekao da nije kriv za ubistvo koje mu se stavlja na teret

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Mileusnić

Ročištu je prisustvovao i Milošev otac, Goran Mileusnić koji je rekao da se osetio jadno i bedno kada je video ubicu svoga sina. Takođe, kazao je i da ga je Đurović u jednom trenutku pogledao pogledom koji pita: "Šta je? Šta je bilo?", te i da u njemu nema trunke kajanja.

- Jadno i bedno sam se osetio kada sam video kakav je on zločinac, a kakav je moj sin bio. Ja sam gledao sve vreme u njega, međutim, on je mene samo jednom pogledao kao da me pita: "Šta je, šta je bilo?", taj neki pogled. Kao da mi je ubio kućnog ljubimca, a ne dete - kaže Mileusnić.

Dodaje da je Đurović totalno hladan i da nema ni trunke kajanja:

- Čovek je psihopata. Vidi se da mu ljudski život ništa ne znači. Nema ni trunke kajanja u njemu. Izjasnio se da nije kriv, a kriv je samo tako - rekao je Goran.

Kako je ispričao novinarima, Đurovićevi roditelji nisu prisustvovali.

- Bolje je što ih nisam video, i da mi ne prilaze jer je on njihov proizvod - kaže on.

Mileusnić za ubicu svog sina očekuje maksimalnu kaznu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Skroz sam iznerviran i tužan. Ništa mi sina neće vratiti, ali maksimalna kazna bi bila pokazatelj da u ovoj zemlji ne mogu tako da se ubijaju ljudi. Evo onaj dečko u Somboru. Uboden je u srce zato što ga je gurnuo. Da li je to razlog da se ljudi ubijaju? Moj sin je bio jak dečko, trenirao je, da se potukao sa njim ne bi ništa bilo, verujte mi. Ali faktor iznenađenja je nož. Samo kukavica tako nešto može da uradi. Podmukao način. Zato se to tereti kao teško ubistvo iz zasede sa leđa. Ja bih želeo da bude maksimalna kazna i vreme je da se u ovoj zemlji krene sa njom - napominje Mileusnić.

On je dodao i da je na današnjem ročištu Đurovićeva odbrana iznela neke primedbe na istragu. Tačnije, smeta im što je policija vodila Đurovića da pokaže gde je nož, a nisu pozvali njegove advokate:

- Mišljenja sam da te njihove primedbe ne stoje. Policija je uradila dobar posao.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Podsećamo, nakon noći provedene na društvenim mrežama, osumnjičeni Neđeljko Đurović, nezadovoljan svojim životom, rano ujutro izašao je na ulicu i nožem nasmrt izbo Miloša, koga je tad prvi put video. Ubistvo se dogodilo na Zvezdari, u Ulici Dimitrija Tucovića 27. januara 2019. godine.

Nesrećnog Miloša je izbo nožem i pobegao, a uhapšen je ubrzo jer je po gradu pravio incidente. Snimci kamera koji su pregledani pokazali su da je reč o istom mladiću koji je ubio Mileusnića.

Optužen je za teško ubistvo, počinjeno na svirep i podmukao način.

Neđeljko Đurović je prvobitno u policiji nakon hapšenja navodno priznao sve, ali je dan kasnije sve negirao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading