NOVI TRAG U ISTRAZI ATENTATA NA DAKU DAVIDOVIĆA: Službe otkrile signal sa kartica crnogorskih operatera na mestu napada

Autor: borba.me, Republika

Hronika

18.01.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske bezbednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dve kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne u reonu mesta gde je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija u hotelu Kraun plaza.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Hram/youtube.com/Vijesti Online/ST/V.LUKIĆ/Pixabay.com
NA METI: Daka Davidović i vladika Joanikije

Istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela gde se desilo ranjavanje, saznaje Borba. U toku je, kako je potvrđeno, veštačenje brojeva telefona, odnosno, traži se veza sa ovim događajem.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem.

Da li je slučajnost ili ne, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja, bio je u kafiću, na međuspratu hotela "Kraun plaza" na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, i preživeo je samo zahvaljujući srećnom spletu okolnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading