Ima li odvratnije žene? Malčanka koja je izmislila silovanje posvađala se s mužem jer nije imao para da je VODI NA DOČEK

Autor: kurir.rs

Hronika

16.01.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elizabeta S. (52) iz Malče, koja se sumnjiči za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, navodno je celu priču izmislila jer se prethodno posvađala sa suprugom, koji nije imao para da je vodi na doček Srpske nove godine!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsetimo, Malčanka je prijavila da su je dva maskirana muškarca otela, odvezla u selo Pasjača, silovala i tukla, pa izbacila iz automobila u rodnom selu. Ispostavilo se da ova priča nije tačna, već da je ona bila s ljubavnikom u provodu u Svrljigu, gde su se sporečkali.

- Celom događaju prethodila je svađa s mužem, koji nije imao para za doček. Ona je s prijateljima i ljubavnikom otišla u Svrljig, a kada je došla kući u utorak, da bi se opravdala, kazala je mužu da su je dan ranije otela dvojica maskiranih muškaraca zbog njegovog duga od 500 evra. Da bi bila ubedljivija u pokušaju obmane, ona je zajedno sa suprugom otišla u policiju to da prijavi - priča naš izvor iz istrage.

Istraga je pokazala da je priča izmišljena, pa je protiv Elizabete S. podneta krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja.

- Mi smo od početka sumnjali u tu priču, jer je sve podsećalo na slučaj Ninoslava Jovanovića, Malčanskog Berberina, koji je prošlog meseca oteo devojčicu - kažu komšije.

- Elizabeta i njen muž su živeli siromašno, zbog čega su se i rastajali nekoliko puta. Onda je ona dobila neko nasledstvo i počela je da kupuje skupe telefone i slično. Živeli su na visokoj nozi jedno vreme dok nisu spiskali pare od nasledstva, odnosno od kuće koju su prodali. On je dobar čovek, hteo je da radi, otvorio mehaničarsku radionicu za automobile, ali to je propalo. Sad kad nije bilo para da je izvede na doček, ona je našla nekog drugog - priča jedan od komšija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trteni

16.01.2020 23:51

Treba je zaštititi žensko je.A to što je jadnu napadaju,ljudi je mrze .Jadno nevinašce. Muža kazniti jer joj nisu ispunjene želje.On je kriv.I tako uvek i uvek.