OVAJ NEMA NI GRAM MOZGA! "Poštujem žene i nisam nasilnik", reče danas na sudu Đorđe (25), koji je Ivanu (23) PEKAO PEGLOM i sekao nožem

Autor: novosti.rs

Hronika

16.01.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem jer se događaj nije tako desio. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio."

RepublikaFoto: facebook.com/djordje lackovic
Đorđe Lacković

Na početku suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu, to je u svojoj odbrani izjavio Đorđe Lacković (25), iz Klenja kod Bogatića, koga optužnica tereti za nasilje u porodici, odnosno da je 12. marta 2019. godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici naneo teške povrede devojci Ivani Filipović (23), iz Banovog Polja kod Bogatića. Devojku je, kako se navodi u optužnici, tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem joj je naneo posekotine po nogama...

- Tog 12. marta stigla mi je poruka od nepoznate osobe, zašto se moja devojka pravi luda i neće da vrati pare - rekao je Lacković. - Ivana je najpre sve negirala, ali mi je kasnije ipak priznala da je njen brat pozajmio novac od muškarca iz Mačvanske Mitrovice.

Dok su išli ka stanu, nastavili su raspravu, a Ivana se, prema Lackovićevim rečima, pravdala da je ona trebalo da vrati bratovljev dug. Posle toga mu je, kako tvrdi, stigla još jedna poruka od muškarca iz Mačvanske Mitrovice, da je Ivana u novembru vratila deo duga i da, pored 300 evra, duguje još 200 i da mora da ih vrati, da Ivana ne bi bila Severina.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović

- Kada je priznala da je vratila deo duga, srušio mi se ceo svet. Tukao sam je muvalicom - kazao je Lacković. - Ona je mene peglom udarila u grudi. Oteo sam joj peglu i, ne znajući da je vruća, uzvratio sam joj udarac. Tukli smo se, a ona je pala i udarila u radijator. Stao sam joj na prste, ali nisam po njima skakao.

Lacković je posle toga, kako tvrdi, otišao iz stana, a od Ivaninog brata je saznao da je ona u Urgentnom centru. Kada je otišao tamo da je vidi, policija ga je uhapsila.

TEŠKE POVREDE

Prema optužnici, Lacković je devojci najpre pretio da će je ubiti i smrviti, a onda je šamarao i šutirao. Uzeo je tabure i njime je udario, a onda i stolicom. U jednom momentu joj je, navodi se u optužnici, glavu stavio na stolicu, a nož pod grlo, insistirajući na tome da prizna da je u vezi sa muškarcem kojem duguje novac. Tim nožem ju je ubo u butine. Ivani su konstatovani prelomi rebara, dve rane na natkolenicama i opekotine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading