Zastrašujuća drama u Pančevu: Trojica uhvatila naoružanog lopova u menjačnici i LEGLI NA NJEGA

Autor: kurir.rs

Hronika

16.01.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbojnik M.V. (19) uhapšen je nakon što su ga meštani sela Omoljice kod Pančeva uhvatili tokom pljačke menjačnice u centru sela.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Ovom prilikom razbojnik za koga kažu da je svojevremeno bio uspešan sportista, pokušao je da odnese oko 26.000 evra!

- On već dva meseca hara selom, tako što pljačka pumpe i radnje. Sa sobom nosi nož sa sečivom dugačkim oko 20 santimetara - priča jedan od meštana Omoljice.

On dodaje da je isti razbojnik u novembru prošle godine prvi put opljačkao benzinsku pumpu Arsenov u selu.

- Uleteo je s nožem i od radnika na pumpi tražio novac. Držao je nož uperen u njega, a potom ga udario levim laktom. Uzeo je novac i pobegao. Nakon nekog vremena uleteo je maskiran i preteći nožem opljačako prvo jednu radnju, a potom i drugu iz njih je odneo oko 100.000 dinara. Sledećeg dana se vratio u istu radnju i opet je opljačkao - priča uznemiren Omoljičanin.

Prema njegovim rečima nedavno je pokušao da opljačka menjačnicu ali se radnica srećom snašla.

- Uleteo je u menjačnicu sa pištoljem i vikao na radnicu da mu da novac. Ona mu je rekla: " Evo sad ću" i pobegla u toalet gde se zaključala a u međuvremenu je pritisla panik taster i upalila alarm. To ga je uplašilo i on je pobegao. Sutradan se vratio u istu menjačnicu - priča meštanin i dodaje: - U sredu 15. januara ove godine došao je sa čekićem i pištoljem. Kada je ušao počeo je da lupa u staklo koje deli radnicu od klijenata. Lupao je u staklo i tražio novac. Ona je počela da vrišti i čule su je žene iz susednog lokala koje su u letele u treći lokal i tražile pomoć. U tom lokalu je bilo trojica starijih meštana i oni su odmah izleteli napolje.

Foto: Ilustracija

Dok je on uzimao novac u menjačnici oni su spustili reštke na lokalu i zaključali. Kada je pokupio novac u kesu krenuo je da izađe ali nije mogao - objašnjava sagovornik. Kako je naveo, uhvaćen u klopku M.V. je počeo kao pacov da se provlači ispod rešetke.

- Kada smo to videli izvukli smo ga nas trojica, legli na njega i zvali policiju. Policija je stigla i stavila mu lisice na ruke. Ono što nas zabrinjava jeste informacija koju smo čuli, a to je da on može da bude pušten na slobodu. On je razbojnik i mesto mu je iza rešetaka. Svi su do njegovog hapšenja bili u strahu - priča sagovornik iz Omoljice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading