Pošalji mi dve koje vole orgije! Poruke pronađene u telefonu uhapšenog makroa

Autor:

Hronika

16.01.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje seks-mafije razotkrilo je i razvrat koji je vladao među srpskom elitom! Prilikom hapšenja 22 osobe osumnjičene za organizovanje lanca prostitucije, otkriveno je i da su među njihovim klijentima bili jedan političar i dobro poznati fudbaler. Srpski telegraf došao je do poruka koje su oni razmenjivali sa makroima ugovarajući orgije!

RepublikaFoto: MUP Srbije/Srpski telegraf
Srpski telegraf došao je do poruka koje su oni razmenjivali sa makroima ugovarajući orgije!

- Klijenti su u prepiskama detaljno opisivali šta im treba i šta žele. Iz poruka se može zaključiti da se radi o razrađenim šemama, odnosno da su u pitanju redovni klijenti. Sa devojkama su se nalazili u luksuznim stanovima, a njih bi do tih lokacija dovozili vozači koji su radili za ovu grupu. U nameri da tajnost bude na što višem nivou, stanove je čuvalo obezbeđenje kako eventualno neko ne bi razotkrio šemu po kojoj je funkcionisala ova seks-mafija - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ono što je zaprepastilo pripadnike policije jeste prepiska između makroa ove grupe sa političarem.

- Ovaj političar je bio redovni klijent ove grupe. Čak je zahtevao da devojke idu sa njim na razne seminare i dobro je plaćao za ovakvu uslugu. U jednoj poruci tražio je da dve devojke dođu kod njega na Kopaonik. Preko dana je išao na dogovorene sastanke i seminare, a noću organizovao orgije - priča naš sagovornik.

Sado-mazo

Za razliku od njega, fudbaler je zahtevao daleko grublju vrstu usluge!

Izvor: Oni su detaljno opisivali šta žele. Iz poruka se može zaključiti da se radi o redovnim klijentima

- On je želeo sado-mazo seks, zbog čega mu je izrazito bilo bitno da tajnost bude na visokom nivou kako se ne bi pročulo da voli pomalo nastrane stvari! Između ostalog, u više navrata tražio je da mu se obezbede devojke koje bi ga bičovale, šamarale i vezivale tokom seksa, a nekoliko puta tražio je devojku za grupnjak sa njegovim prijateljima - kaže naš sagovornik.

- Burazeru, treba mi za petak uveče jedna koja voli malo grublje da se igra - glasi jedna od poruka ovog fudbalera.

Telefoni na veštačenju, ko zna šta će još isplivati

Prilikom hapšenja grupe policija je zaplenila čak 176 mobilnih telefona, 12 laptopova i sveske u kojima su sekretarice vodile evidenciju devojaka, njihovih klijenata i koliko je koja zaradila. Svi predmeti su poslati na veštačenje.

- Pitanje je šta će se tek otkriti i šta će sve isplivati na površinu. Nije isključeno da će biti još hapšenja - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Podsetimo, u akciji policije uhapšene su 22 osobe koje se sumnjiče za organizovanje prostitucije, dok se za dve još uvek traga. Lisice na ruke stavljene su organizatorima ove dve krimi-grupe Darku Todoroviću (45), Saši Glišiću (46) i Miroslavu Terziću (45), koji su duži niz godina međusobno sarađivali.

Iza rešetaka sekretarice i policajac

Osim troma organizatorima, lisice na ruke stavljene su i menadžerima, pripadnicima obezbeđenja, vozačima i devojkama koje su navodno radile kao sekretarice. U pritvoru se našao i policajac Goran Stanković, koji je za potrebe ove grupe proveravao klijente koji su ugovarali seks!

Maksimović uskoro na sudu

Podsetimo, februara 2019. na aerodromu u Beogradu uhapšen je Mihajlo Maksimović zbog sumnje da je organizovao čitav lanac elitne prostitucije u Srbiji. On je tada pao zajedno sa saučesnikom Dušanom Milenkovićem, nakon što su ih prijavile devojke koje su podvodili. Inače, Maksimović je poznat policiji i hapšen je 2014. takođe zbog elitne prostitucije. Tada su, nedugo nakon njegovog privođenja, uhapšene i starlete.

Suđenje Maksimoviću zakazano je za kraj februara.

I klijenti će biti saslušani!

Tužilaštvo za organizovani kriminal saslušalo je juče tokom dana 22 osumnjičenih, od kojih je za njih 18 zatražilo pritvor do 30 dana, dok je četvoro pušteno da se brani sa slobode, uz zabranu komuniciranja.

- Neki od osumnjičenih su se branili ćutanjem, dok su pojedini ipak odlučili da iznesu svoju odbranu. Tokom istrage je utvrđeno da je reč o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi. Tačno se znalo šta je čija uloga bila - od organizatora do sekretarice i obezbeđenja. U narednom periodu na saslušanje će biti pozvani i klijenti ove grupe koji su unajmljivali devojke za seksualne usluge - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Parip

24.11.2021 12:12

Ivana stojanovic boca....