Stravična nesreća kod Aleksandrovca: Autom udarili u drvo i upali u reku, lekari se bore za život žene!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

15.01.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Aleksandrovca.

RepublikaFoto: e-stock/M. LUČIĆ
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, A. O. (50 ) i J. J. (37) teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći u Aleksandrovcu, koja se dogodila prošle noći 40 minuta posle ponoći u Omladinskoj ulici na izlasku iz grada prema Kožetinu.

Nesreća se dogodila kada je iz nepoznatog razloga vozač automobila A. O. izleteo sa puta i udario u drvo. Prilikom udarca vozač i suvozač su ispali iz vozila u reku pored puta.

Posle pružene pomoći na licu mesta i u Opštoj bolnici u Kruševcu, vozač je zadržan na odeljenju.

Ženska osoba koja je životno ugrožena hitno je prevezena u Klinički centar u Nišu. Lekari se bore za njen život.

O kakvoj se nesreći radi svedoči činjenica da je od siline udrca u drvo na vozilu marke Seat, ispao motor na sam put, dok je akumulator bio na 10 metara od vozila u koritu reke.

U pomoć povređenima prvi je pritekao Marin Filipović:

- Kako sam nezaposlen i nemam obaveza bio sam na internetu kada se začula škripa guma i jak prasak. Odmah sam znao o čemu se radi i sleteo na ulicu. Sa jednim prolaznikom vadili smo Obradovića koji je bio polusvetan iz vozila a tek nakon minut primetio sam da je u reci još jedno lice. Sišao sam u korito reke i bez svesti izvukao Jelenu na put. Vozila hitne pomoći brzo su stigla i odvezla povređene koje inače lično poznajem. Prizor je bio više neko strašan, nadam se da će biti dobro, još uvek sam pod jakim stresom.

Prema tragovima kočenja vozilo se kretalo iz pravca Solidarnih zgrada prema Kožetinu jako velikom brzinom a uzrok nesreće biće naknadno utvrđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading