Zašto je iskasapljen momak nasred ulice u Somboru? Ovo je mogući motiv

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

14.01.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popodne je u mirnom vojvođanskom gradu. Prvomajskim bulevarom u Somboru šeta se mladić M. Đ. sa ocem. Prilazi nepoznata osoba i nasmrt ubada momka.

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, postoje naznake da bi ovo hladnokrvno i brutalno ubistvo moglo biti - osveta. Ukoliko se to dokaže kao motiv, a novih informacija još nema od nadležnih, onda je ovo ubistvo samo jedno u nizu preuzimanja "pravde" u svoje ruke.

I dok mafijaški klanovi ratuju naručivanjem profesionalnih ubistava, koja se katkad završe i "overom" metkom u čelo, manje grupe obračunavaju se noževima.

Čitav gradić je u šoku, a poznanici mladića tvrde da se on baš nikome nije zamerio. Kažu, ili je neke tajne M. Đ. čuvao za sebe, ili je u pitanju ubica koji je nasumično naleteo na njega.

Pa ipak, maska na licu, jasno zacrtana meta i plan za beg otvaraju sumnju da je ovde bilo zaista reči o slučajnosti.

Mediji prenose da naznaka za osvetu ipak, ima. No, dok policija ne završi istragu i, na kraju, ne uhvati počinioca ovaj događaj ostaće pod velom tajne, a građani sa dozom strepnje.

Telo nastradalog mladića je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novi Sad.

Za medije je potvrđeno da je istraga u toku, ali da novih informacija još uvek nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading