Pregazio dečaka na pešačkom u Aleksandrovu i pobegao, nije se ni okrenuo

Autor: kurir.rs

Hronika

13.01.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Aleksandrovu, naselju na izlazu iz Subotice prema Novom Sadu, jutros rano oko 6 sati i 30 minuta, kod benzinske pumpe na 15-godišnjeg dečaka naleteo je automobil na pešačkom prelazu, a vozač je bez zaustavljanja pobegao, a dečak je zbrinut u Opštoj bolnici i nije životno ugrožen.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je potvrđeno u MUP-u Subotice, dečak je prelazio pešački kolovoz koji je bio obeležen, kada je na njega naleteo vozač i pobegao sa mesta događaja.

Na sreću, dečak nije životno ugrožen, ali kako su potvrdili u Opštoj bolnici Subotice, ima lakše povrede, ugruvan je i povređeno mu je stopalo.

- Policija je pronašla nesavesnog vozača, a protiv njega će biti podignuta krivična prijava za dva krivična dela, ugrožavanje javne bezbednosti i izazivanja saobraćajne nesreće kao i nepružanja pomoći povređenom licu - potvrdili su u subotičkoj policiji.

Tri poslednja dana u Subotici je maglovito tokom čitavog dana, pa u policiji upozoravaju i vozače i pešake da se opreznije kreću i obeleženim kolovozom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading