TUGA! Njegovo srce nije izdržalo: Dejanu (23) izgorela kuća, on PREMINUO zbog povreda u požaru!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

13.01.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Kikinđanin Dejan Andrić (23) koji je teško povređen u požaru 2. januara, preminuo je u noći između nedelje i ponedeljka u Urgentnom centru Kliničkog centra u Novom Sadu, potvrdila je njegova porodica. Njegovo stanje bilo je teško od prvog dana, jer se na spavanju nagutao dima i zadobio opekotine opasne po život.

RepublikaFoto: Tanjug/P. RAVA
Foto: Ilustracija

Dejan je u Urgentni centar u Novom Sadu primljen istog jutra kada je povređen, sa teškim telesnim opekotinskim povredama ruku, nogu i lica. Nakon primarnog zbrinjavanja u Kikindi i kompletne dijagnostike i operativnog lečenja u Urgentnom centru, on je u teškom opštem stanju bio smešten na Kliniku za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola Kliničkog centra, ali lekari, nažalost, nisu uspeli da ga spasu.

Dejan je teško povređen u požaru koji je, kako je saopštila Policijska uprava u Kikindi, najverovatnije, izazvala pregrejana kvarcna grejalica koja je upalila krevet na kojem je mladić spavao. On se tog jutra vratio iz grada, uključio grejalicu i legao da spava, a vatra je buknula rano ujutro, oko pet sati i zahvatila deo kreveta.

Tokom spavanja mladić se nagutao dima, a kada se probudio i pribrao iskočio je kroz prozor. Kuću u Ulici Nikole Pašića u kojoj se dogodila nesreća, koristio je povremeno, kada je dolazio iz Mađarske gde je radio sa devojkom. Njih dvoje su u Kikindu došli pred Novu godinu da se vide s porodicom i prijtaeljima.

POMOĆ

Dok je Dejan bio na lečenju u Novom Sadu njegovi prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za njega, jer je kuća uništena u požaru. Crveni krst Kikinde otvorio je i namenski račun. Vatra je uništila kompletnu sobu, tavanicu i deo krova. Vatrogasci su sprečili dalje širenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading