Zapaljen automobil u Leposaviću: Vlasnik u opekotinama!

Autor: kossev.info, Republika

Hronika

13.01.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik komandira kosovske policije za Sever Besim Hoti potvrdio je da je noćas u Leposaviću zapaljen automobil "Fiat Punto" mitrovačke registracije u vlasništvu A.D. (44).

Foto: Ilustracija

Hoti je rekao da je požar prijavljen u 3.47 a da su na lice mesta odmah izašle vatrogasne jedinice koje su vrlo brzo ugasile požar.

- Vozilo je delimično izgorelo u prednjem delu gde se nalaze hauba i motor, dok su srednji deo i unutrašnjost sačuvani. Vozilo je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj živi vlasnik, u ulici 24. novembra, a na parkingu ispred stambene zgrade gde se ovaj auto i nalazio, bio je parkiran i veći broj automobila - kazao je Hoti.

Kako je novinarki RTV Mir Vesni Banović-Vukašinović vlasnik automobila izjavio, "on se nije nikome zamerio".

Takođe je rekao i da je u trenutku izbijanja požara, pokušao da spasi auto komšije koji je bio parkiran tik uz njegov, odguravši ga dalje i zadobivši pritom opekotine, te da je nakon toga otišao u ambulantu na previjanje.

Dežurni tužilac je obavešten o ovom slučaju i delo je kvalifikovano kao "podmetanje požara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading