Otac monstruma koji je ubio ženu i dete podneo prijavu protiv 16 RADNIKA Centra za socijalni rad

Autor: Tanjug

Hronika

13.01.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu poslalo je Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom krivične prijave Živka Nikolića protiv 16 zaposlenih u odeljenju u Rakovici, gde je njegov sin, pokojni Marko Nikolić, pre dve i po godine ubio svog četvrogodišnjeg sina Mihaila i bivšu suprugu Maju Ðorđević.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Mesto tragedije u Rakovici

Prijava je podneta "zbog eventualno izvršenog krivičnog dela nesavestan rad u službi", piše "Politika".

List navodi, pozivajući se na svoja saznanja, da je Centru za socijalni rad naloženo da obavesti tužilaštvo o odlukama i radu zaposlenih u predmetu koji se vodio u postupku poverevavanja deteta.

Marko Nikolić je pored ubistva žene i deteta, bio okrivljen i za pokušaj ubistva dvoje radnika Centra za socijalni rad u Rakovici, a pet meseci posle zločina izvršio je samoubistvo u zatvoru.


Danas njegovi roditelji žele da javnost bude upoznata sa okolnostima koje su prethodile tragediji i da ukažu na nesavestan rad institucija, rečeno je za "Politiku" u kancelariji advokata Borivoja Borovića koji zastupa Živka Nikolića.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading