Užas u centru Beograda: Vatrena stihija progutala objekat u Sarajevskoj, ljudi skakali sa četvrtog sprata, svi teško povređeni

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

10.01.2020

21:46 >> 22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do požara je došlo U objektu "Srboleka" u Sarajevskoj ulici broj 82, a više osoba je povređeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto ilustracija

Veliki broj ekipa Hitne pomoći je izašao na teren, a kako se saznaje najmanje šest osoba je teško povređeno!

Prema prvim informacijama, iz još nepoznatih razloga, migranti koji su bili smešteni u objektu nisu mogli da izađu na vrata pa su viđene dramatične scene.

- Šestoro azilanata iz Maroka su u begu od vatre iskakali iz zapaljene zgrade i to sa trećeg i četvrtog sprata. Svi teško povređeni i prevezeni su u Urgentni centar - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći, čije ekipe ove večeri imaju izuzetno mnogo posla i telefoni su im se prosto usijali.

Kako su dodali situacija u Sarajevskoj je trenutno koliko-toliko pod kontrolom, pošto se pretpostavlja da u zgradi više nema ljudi.

Prema prvim informacijama iz Urgentnog centra, petoro povređenih se nalazi na odeljenju reanimacije, dok je jedan na ortopediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading