Novi detalji iz istrage o napadu na bivšeg fudbalera Darka Kovačevića: Pucano iz smarta ukradenog u Solunu

Autor: M. Ž. L.

Hronika

10.01.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija nastavila je istragu o napadu na bivšeg fudbalera Darka Kovačevića u atinskom naselju Glifada, koji se dogodio u utorak uveče. Kao što se i pretpostavljalo, potvrđeno je da je automobil korišćen u napadu smart ukraden.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Kovačević

- Ustanovljeno je da su kola ukradena u Solunu. Na automobil su prikačene tablice koje su ukradene u mestu Kalamata, a koje pripadaju automobilu sličnog tipa i boje kao onaj koji je korišćen u napadu - kaže izvor iz grčke policije.

Sve to ukazuje na to da je napad delo dobro organizovane i opasne kriminalne organizacije. Zanimljivo je da je u napadu korišćen i pištolj glok, koji je vrlo cenjen u balkanskom podzemlju. Oružju je izbrisan serijski broj, rasklopljeno je i ostavljeno u automobilu, koji je zapaljen i potpuno je izgoreo.

- Na taj način napadači su pokušali da uklone sve tragove - dodaje izvor.

O motivima napada policija nije saopštila ništa, ali se za sada ne isključuje nijedna mogućnost. Kovačević je izjavio da nema neprijatelja, da nije prepoznao čoveka koji je pucao na njega i da ne zna koji bi motiv mogao da postoji da bi neko pucao na njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading