POLICAJCI ODBILI MITO PA DOBILI BATINE

Autor: telgeraf.rs, Republika

Hronika

30.09.2017

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je D.Z. (22) koji je nakon što su policajci koji su ga zaustavili odbili da prime mito, iz automobila u pokretu zadao dvojici policajaca više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Policajci prilikom napada zadobili više udaraca u glavu

U saopštenju MUP-a se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu

 oko 7.00 sati, u Savskoj ulici, zaustavili vozilo "BMW X6", a prilikom legitimisanja, osumnjičeni je ponudio novac policijskim službenicima kako bi odustali od dalje kontrole.

Policajci su novac odmah odbili, a D.Z. je nakon toga pokrenuo vozilo kako bi pobegao.

Dvojica policijskih službenika su krenuli da ga zaustave, a on im je, dok je automobil bio u pokretu, zadao više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila.

Obojica su tom prilikom povređena, ali su uspeli da spreče bekstvo osumnjičenog. Prilikom pregleda vozila policija je pronašla i pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

Nakon utvrđivanja identiteta osumnjičenog, ustanovljeno je da je za D.Z. raspisana i sudska potraga zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, jer je kako se sumnja, aprila ove godine, u Vinči, ispalio više hitaca u mladića (32) i ranio ga u stomak.

D.Z. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz odgovarajuće krivične prijave, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading