GAĐALA ME KAMENJEM, PA SAM JE ZATO OŠIŠAO! DA NIJE BILA MONIKA, BILA BI DRUGA DEVOJČICA: Malčanski berberin je ovim izjavama zgrozio i policajce i tužioca!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

07.01.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, na saslušanju u policiji i pred tužiocem objasnio je kako je i zašto oteo Moniku 20. decembra i mučio je deset dana.

RepublikaFoto: MUP/FaceApp/Pixabay.com/fotomontaža
Otmičar Ninoslav Jovanović i devojčica Monika Karimanović

- Planirao sam da otmem neku devojčicu. Moniku sam slučajno sreo na ulici. Rekao sam joj da sam električar i da treba da mi pokaže gde je škola. Da nema razloga za strah i da ću je ujedno odvesti do škole. Cilj mi je bio da ona bez sile uđe u automobil i da na taj način ostvarim svoj plan. Da nije Monika, bila bi neka druga devojčica.

Objasnio je, prema rečima izvora Kurira, i kako se sa devojčicom skrivao.

- Rekao je da je prva dva dana bio u okolini Malče. Kasnije su išli po okolnim selima i krili se po zemunicama ili napuštenim kućama. Objasnio je da su mu u međuvremenu nestali hrana i lekovi, koje su mu neophodni jer je epileptičar, pa su se vratili ka selu Pasjak, gde je kasnije i nađena Monika - naveo je izvor i dodao:

- Izjavio je da je devojčica dva puta pokušala da pobegne, da ga je nekoliko puta gađala kamenjem i da ju je zato, za kaznu, ošišao. U međuvremenu je, kako je rekao, bio skroz iscrpljen, pa se vratio u svoje selo kako bi našao hranu. Što se tiče motiva otmice, njega jednostavno nema. Ni on nije znao da objasni zašto je to uradio. Inače, u pritvoru nije pravio probleme. Jede redovno i leči nogu jer je iščašio zglob - rekao je izvor.

 

Sve pojedinosti o otmici Monike Karimanović, potrazi i hapšenju Malčanskog berberina možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading