Sve je bilo unapred pripremljeno: Rebić otkrio šta je Malčanski berberin ispričao tužiocu!

Autor: RTS, Republika

Hronika

06.01.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović, rekao pred tužiocem da je odluku da je otme doneo u trenutku kada je prolazio pored nje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Rebić

Vladimir Rebić je rekao da se Ninoslav Jovanović pripremao za otmicu – spremio je zalihe hrane i vode i planirao gde će boraviti sa žrtvom. Izjavio je i da je ukrao vozilo, opisao gde i kako.

Jovanović je, međutim, izjavio da je odluku da otme baš Moniku doneo u trenutku dok je prolazio pored nje.

- Rekao joj je da je električar koji treba da obavi radove u školi i zamolio je da pokaže put do škole, nakon čega ju je ubacio u vozilo - ispričao je Rebić.

Ninoslav Jovanović je juče uhapšen nakon 17 dana potrage u ataru svog rodnog sela. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Devojčica se oporavlja ali još nije poznato kada će biti puštena na kućno lečenje.

Ističe da policija zaslužuje sve čestitke za ovaj slučaj.

- Činjenica da smo nakon dva dana znali da je on otmičar je pomogla da se on uhapsi, to je otkriće policije, na osnovu video-zapisa, informacije o vozilu ukradenom u Malči, viđenom u Suvomo Dolu. Zatim je otkriven njen DNK u vozilu i suzili smo potragu u tom smeru - naveo je Rebić.

Potragu za njim otežalo je to što se u više navrata nije kretao, već je boravio na jednom mestu. Rebić navodi da za sada nema podataka da mu je neko pomagao, već samo da se sam snalazio i ulazio u napuštene kuće kako bi došao do hrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading