Uhapšena dva lopova u Novom Pazaru: Istočili 250 litara nafte iz 4 kamiona

Autor: Tanjug

Hronika

03.01.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a uhapsili su E. C. (40) i S. M. (40) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Foto: Ilustracija

Takođe, protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u saizvršilaštvu, saopštila je Policijska uprava Novog Pazara.

Policija je E. C. i četrdesetsedmogodišnjaka zatekla neposredno nakon što su, kako se sumnja, iz četiri kamiona istočili 250 litara nafte.

Kod E. C. je pronađen i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovih krivičnih dela.

E. C. i S. M. se sumnjiče i da su sa četrdesetsedmogodišnjim muškarcem iz još četiri kamiona ukrali oko 750 litara nafte, kao i da su iz jedne kabine kamiona oduzeli navigaciju, pečat firme i dokumenta.

Takođe, S. M. je, kako se sumnja, u junu prošle godine, obio devet ormarića u bolnici u Novom Pazaru, iz kojih je ukrao garderobu i druge predmete.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima E. C. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading