Detalji incidenta u Novom Pazaru: Posle svađe u prodavnici, izbo rođaka nožem, a on njega ugrizao za uvo!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

03.01.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je B. S. (44) iz ovog grada zbog sumnje da je tokom tuče u jednom supermarketu nožem povredio svog rođaka M. M. (35), sa kojim je izvesno vreme u lošim odnosima.

Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima, do svađe i tuče njih dvojice došlo je u sredu popodne, u supermarketu u Ulici generala Živkovića.

- U prodavnicu je prvo ušao B. S, a za njim i M. M. koji ga je odmah udario zatvorenom šakom u glavu, oborivši ga na pod. Kada je B. S. ustao nastala je svađa, a potom i koškanje tokom kojeg je B. S. zgrabio nož iz prodavnice i posekao M. M. po čelu. U tom trenutku M. M. je ugrizao B. S. za uho - priča naš izvor iz policije.

Obojica rođaka bili su obliveni krvlju, a pomoć im je ukazana u novopazarskoj Opštoj bolnici.

- Nakon zašivanja uha, B. S. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - dodaju u policiji.

Iako je zadobio posekotine glave, M. M. je stabilno i nije teže povređen.

- Zbog započinjanja tuče i nanošenja povreda B. S. protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja - navode u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading