Detalji smrtonosne igre kod Raške: Vitlao puškom, sačma pogodila pravo u Sanju, nije joj bilo spasa

Autor: informer, Republika

Hronika

03.01.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanju P. (15), koja je poginula 31. decembra u selu Žutice kod Raške, drugar M. J. (16) slučajno je upucao iz lovačke puške na žurci.

RepublikaFoto: instagram.com/magda_lena98
Upucana tinejdžerka

Nesreća se dogodila kada je maloletnik tokom žurke u kući uzeo oružje i neoprezno počeo da se igra njim.

- Deca su napravila zabavu. Bilo je nekoliko devojčica i dečaka, a među njima Sanja i M. J. Maloletnik je pronašao pušku i počeo da vitla njom, ne znajući da je oružje napunjeno. U jednom trenutku puška je opalila, a sačma je pogodila nesrećnu Sanju. Dete je palo i više joj nije bilo pomoći - rekao je naš izvor iz istrage.

Jelica P., majka ubijene devojčice, kaže da je njena ćerka živela kod babe i ujaka u Raškoj jer je tamo išla u srednju ekonomsku školu.

- Vikendom je dolazila kući u Blace ili smo mi išli da je obiđemo. Bila je tiha, mirna i dobar đak. Pre par godina mi je preminuo suprug i ostala sam sa troje dece. Sve sam činila da ih izvedem na pravi put i da budu dobri ljudi, a eto šta se dogodilo. Čekali smo je da dođe kući za praznike, a dočekali ovo - jedva je rekla Jelica.

Sanja je sahranjena 1. januara na groblju u Blacu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading