(FOTO) UŽAS: Ovako danas izgleda mesto gde je ubijena Jelena Marjanović!

Autor: srbijadanas.com

Hronika

29.09.2017

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se zločin desio 2. aprila prošle godine, ubistvo pevačice Granda Jelene Marjanović i dalje nije do kraja razjašnjeno. Zbog sumnji u povezanost sa zločinom, njen suprug Zoran Marjanović, i dalje je u pritvoru.

RepublikaFoto: srbijadanas.com
Do spomen ploče se teško dolazi

Na nasipu u Borči kod mesta zločina, pa i naokolo, "nema žive duše". Na mestu zločina i dalje je spomen ploča ispod koje je postavljano veštačko cveće, a sve to okružuje gusto šiblje, zarasla trava i paprat. Do mesta zločina se jedva stiže, ceo kraj deluje krajnje sablasno. Tek se do spomenika poznaje utabana trava, ali ne zna se da li je neko tu bio. 

Ako bujad i trava budu nastavili da rastu, mogle bi skroz prekriti ploču sa mesta zločina.

Zverski unakaženo telo pevačice nađeno je kobnog 2. aprila 2016. godine na nasipu, u kanalu. Ovaj kraj je od tada postao misteriozna deonica, koja uliva strah kod meštana Borče. Kako kažu meštani, sve je manje ljudi koji se upućuju na to mesto, a neki roditelji čak ne puštaju decu na ulicu, a kamoli na nasip zbog straha da im se nešto može desiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading