Užasan požar u Kikindi: Mladić (23) je zaspao sa upaljenom grejalicom, a onda je buknula vatra

Autor: Novosti, Republika

Hronika

02.01.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru koji se jutros, 2. januara, oko pet sati, dogodio u Kikindi, u Ulici Nikole Pašića, teške opekotine opasne po život zadobio je D. Andrić (23) iz tog grada. Sa teškim povredama na oko 30 odsto tela, on je iz kikindske Opšte bolnice prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Novom Sadu, gde je operisan. Međutim, i dalje u teškom opštem stanju, prenose mediji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Pacijent je primljen sa teškim telesnim opekotinskim povredama ruku, nogu i lica. Nakon primarnog zbrinjavanja u Kikindi i kompletne dijagnostike i operativnog lečenja u Urgentnom centru, on je u teškom opštem stanju smešten na Kliniku za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola Kliničkog centra – saopštila je PR služba KCV.

Požar je, najverovatnije, izazvala pregrejana kvarcna grejalica koja je upalila krevet na kojem je mladić spavao, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi. Dejan A. se nagutao i dima. Uspeo je da se spase skokom kroz prozor, ali je razbijajući staklo povredio ruke.

Kuću u kojoj se dogodila nesreća mladić koristi povremeno, kada dođe iz Mađarske gde rade i on i njegova devojka. U Kikindu su došli pred Novu godinu. Prethodne večeri su bili u gradu, a kada je došao kući, mladić je uključio kvarcnu grejalicu da zagreje sobu i legao da spava. Ujutro je buknuo požar koji je uništio sobu i deo krova. Vatru su ugasili vatrogasci i nije se proširila na ostali deo kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading