Tragedija kod Kikinde! Sleteo s puta, pa se zakucao u drvo i poginuo na licu mesta!

Autor: novosti.rs

Hronika

02.01.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćanoj nesreći koja se u sredu, 1. januara, oko 21 sat, dogodila u Novim Kozarcima kod Kikinde poginuo je M. Lakatoš (52). On je stradao na licu mesta kada je vozeći automobil "ford mondeo" iz raskrsnice sleteo s kolovoza i udario u drvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ovoj nesreći teže telesne povrede, koje nisu opasne po život, zadobila je maloletna 17-godišnja devojka, rođaka stradalog vozača, koja je s njim bila u automobilu.

Uzrok nesreće je, najverovatnije, to što se vozač nije zaustavio na raskrsnici, već je nastavio vožnju, ali je, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s kolovoza i udario u drvo. Poginuo je na licu mesta. Težina povreda koje ja vozač zadobio i tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije, jer je telo poginulog čoveka poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Još jedan nesrećan slučaj dogodio se u Kikindi, u čevrtak ujutro, oko pet sati, u Ulici Nikole Pašića, kada je u porodičnoj kući izbio požar u kojem je teže opekotine zadobio D.A. (23). Zbog težine povreda mladić je prebačen na lečenje u Klinički cnetar u Novi Sad.

Kako smo saznali u Policijskoj upravi u Kikindi, požar je najverovatnije izazvala pregrejana kvarcna peć koja je upalila krevet na kojem je mladić spavao. Vatra je uništila sobu i deo krova kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading