SABLASNA TIŠINA U HODNICIMA OKO SOBE MALE MONIKE: Policija i obezbeđenje striktno vode računa o ovoj stvari

Autor: srbijadanas.com

Hronika

30.12.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Malčanski berberin oslobodio devojčicu i dao se u beg, zbog zbrinjavanja Monike Karimanović, dečije odeljenje Kliničkog centra u Nišu potpuno je paralisano.

RepublikaFoto: Republika
Monika Karimanović

Obezbeđenje kliničkog centra, ali i jaka policijska straža vodi računa da niko sem njenog doktora nema pristup devojčici.

Hodnici sprata na kom se nalazi Monika su prazni i pusti, a devojčici niko ne može da dođe u posetu, pa se dete oseća jako tužno i usamljeno. U bolničkom krevetu leži sama, nikog nema u sobi sa njom, u teškom psihofizičkom stanju, izmorena i izgrebana.

Čak je i zaposlenima na ovom odeljenju pristup zabranjen i osećaju se kao u karantinu. 

 

 

Izvor Srbijedanas dodaje da je policija ali i obezbeđenje Kliničkog centra preduzelo najviše mere obezbeđenja kako bi se osigurao Monikin nesmetan oporavak od traume preživljene tokom desetodnevne otmice.

Devojčica Monika je sinoć dala iskaz policiji i u prisustvu advokata i objasnila šta se sve dešavalo tokom nestanaka.

Monika Karimanović pronađena juče posle 10 dana potrage od kada ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "malčanski berberin", i ranije osuđivani pedofil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading