Kad su mu saopštili da je Jelena mrtva, ZORAN BIO HLADAN KAO LED

Autor:

Hronika

29.09.2017

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori koji su saopštili Zoranu Marjanoviću da mu je supruga Jelena mrtva i da je pronađena izmasakrirana u kanalu, bili su zaprepašćeni njegovom reakcijom koja je, pišu beogradski mediji, praktično izostala - to je iskusnim policajcima bio prvi znak koji je bacio sumnju na Zorana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Nestanak Jelene Marjanović prijavljen je 2. aprila prošle godine, a dan kasnije Zoran je doveden u policijsku stanicu da da izjavu.

- Saslušanje je počelo oko deset časova. Inspektori u tom momentu nisu imali saznanje o Jeleninoj sudbini. Dok je trajao razgovor s Marjanovićem, on je sve vreme bio nervozan, ali je sarađivao s inspektorima i odgovarao na svako postavljeno pitanje. Nekoliko sati kasnije policija je dobila potvrdu s terena da je nađeno telo pevačice i da je ona ubijena - navodi izvor iz istrage.

Usledio je potom trenutak kada su policajci prvi put zanemeli.

- Marjanoviću je saopšteno da mu je supruga ubiejna, ali je on tu vest primio potpuno hladnokrvno. Inspektor je naveo da je Jelenina glava izmrcvarena od udaraca i da je svirepo ubijena, ali je Marjanović ostao potpuno ravnodušan. Nije pustio ni suzu, bio je hladan kao led.

HRONOLOGIJA

2. april, 15.35 - Jelena nestaje na nasipu
2. april, 18.05 - Zoran telefonom prijavljuje nestanak supruge
2. april, 20.07 - Marjanović odlazi u upoliciju da prijavi da Jelene nema
3. april, 3.00 - Policija nalazi Jelenin telefon na nasipu
3. april, 9.30 - Policajci privode Zorana Marjanovića na saslušanje
3. april, 13.11 - Vatrogasac pronalazi telo Jelene Marjanović u kanalu

Zoran je tada, navodno, u jednom trenutku čudno pogledao policajce i spustio glavu na pod.

- Svi smo bili u šoku, jer smo imali mnogo takvih situacija da supružnicima saopštavamo da su njihovi partneri ubijeni. Obično ljudi počnu da kukaju, plaču, da se čupaju za kosu, ili jednostavno zaneme od šoka. Ali Zoran Marjanović nije uradio ništa od toga, već je sve vreme bio smiren. Zbog toga su se kod svih nas istog trenutka upalile lampice - rekao je izvor iz istrage.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading