Batine i izbijen zub: Pretučeni radnici "Gradske čistoće" na Konjarniku!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

30.12.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U beogradskom naselju Konjarnik su prilikom obavljanja redovnih aktivnosti napadnuti radnici "Gradska čistoća", od kojih je jedan zadobio teške telesne povrede.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

To je saopštilo Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća".

Kako se navodi, do napada je došlo oko 11 časova u ulici Mihajla Todorovića na Konjarniku.

- Tokom pražnjenja kontejnera, putničko vozilo marke audi A6 karavan je udarilo u kamion "Čistoće", tačnije u papuču smećarca, na kojoj se inače radnici prevoze. Potom su iz auta izašla tri mlađa muškarca, koji su fizički napali dva radnika i vozača kamiona. Radnik koga su prethodno udarili autom, dok je stajao na papuči kamiona, zadobio je dodatne povrede noge, a izbijen mu je i zub, tako da je odvezen kolima hitne pomoći na dalju opservaciju - saopštilo je JKP "Gradska čistoća".

RepublikaFoto: youtube.com/TVStudioB
Foto: Ilustracija

Drugi radnik je lakše povređen, kaže se u saopstenju i dodaje da su počinioci napada pobegli sa lica mesta, a policija je izašla odmah po pozivu i obavila uviđaj.

- Nadamo se da će počinioci uskoro biti pronađeni, a molimo sugrađane, posebno u prazničnim danima, da poštuju komunalne radnike koji danonoćno vredno obavljaju svoj posao za dobrobit svih - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Latinicna slova

30.12.2019 17:25

Стока! Сам мангуп до мангупа нашли ђубретаре да малтретирају....