Počelo ročište za ubistvo Olivera Ivanovića, masa ljudi ispred suda

Autor: Tanjug

Hronika

30.12.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremno ročište pred početak suđenja optuženima za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića počelo je danas u Specijalnom sudu u Prištini, a u sudnici i ispred nje su brojne novinarske ekipe kao i rodbina i prijatelji optuženih.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Oliver Ivanović

Roditelji jednog od optuženih Marka Rošica, kao i Silvana Arsović i potpredsednica Gradanske Inicijative SDP Ksenija Božović prisustvuju sudenju optuženima za ubistvo Ivanovića, prenosi Kosovo onlajn.

Prvobitno je bilo najavljeno da će ročište biti zatvoren za javnost, ali je novinarskim ekipama, za sada, dozvoljeno da prate tok saslušanja.

Predsednik sudskog veća sudija Valjon Kurti dozvolio je medijima da današnju raspravu snimaju na početku svega dva minuta.

- Imajući u vidu da za ovaj postupak vlada veliko interesovanje javnosti, dozvoljeno je da novinari budu prisutni tokom suđenja, ali s tim što je ograničeno snimanje kamerama na dva minuta - rekao je sudija Kurti.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading