Pretukao majku, pa sekirom nasrnuo na policiju! Filmska potera za nasilnikom u Golubincima

Autor:

Hronika

30.12.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali sin Igor Tošić (36) sa preko 20 udaraca pesnicama u glavu prebio je svoju majku Katicu, a potom prilikom hapšenja nasrnuo sekirom na policiju, da bi jednom policajcu čak i slomio nogu. Nasilnik je savladan tek nakon što je jedan od policajaca pucao u Tošića i tom prilikom ga ranio u ruku.

RepublikaFoto: ST/T. UROŠEVIĆ
Nasilnik tukao majku u kući u Đurđevskoj ulici

Porodično nasilje dogodilo se pre pet dana u Đurđevskoj ulici broj 50 u Golubincima kod Stare Pazove, kada je nesrećna žena jedva preživela batine svog sina.

- Nema nijednog mesta na Katičinom licu a da je ostalo nepovređeno. Sin joj je bukvalno promenio lični opis i deformisao glavu - priča izvor blizak istazi.

20 udaraca pesnicom dobila je Katica pravo u glavu

Nakon što je prebio majku, nasilnik je naterao nesrećnu ženu da, smrskanog lica i oblivena krvlju, izađe iz kuće i nahrani pse.

- Jedva se držeći na nogama, žena je izašla iz kuće i poslušala sina kako je ne bi ponovo prebio, a potom uspela da kroz baštu pobegne kod svoje sestre, koja živi u komšiluku, i prijavi sina nasilnika - dodaje sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/T. UROŠEVIĆ
Policija je Igora uhvatila u Indijskoj ulici

SKRIVAO SE U SELU

Kada je primetio da mu je majka pobegla, Igor Tošić je odmah pobegao iz kuće strahujući da bi mogao biti uhapšen. Do dolaska policije na mesto nesreće on je uspeo da pobegao, da bi dva dana kasnije bio lociran i uhvaćen.

Nasilnik je policajcu slomio skočni zglob na nozi, a savladan je tek nakon što ga je drugi policajac upucao u ruku

- U pravoj filmskoj poteri policajci su opkolili Tošića, koji se skrivao u selu, u staroj kući u Inđijskoj ulici, a kada su pokušali da ga savladaju, mladić je sekirom nasrnu na patrolu, i tom prilikom teže povredio jednog policajca kome je u guranju slomio skočni zglob na nozi. Tada je u samoodbrani jedan policajac pucao iz pištolja i pogodio Igora u ruku. Povređenom policajcu i ranjenom nasilniku je odmah ukazana lekarska pomoć, nakon čega je policajac pušten kući, a izgrednik uhapšen - kaže izvor blizak istrazi.

Trpela batine

Iako Igor Tošić nema dosije, komšije ove porodice tvrde da je Katica često trpela batine od svog sina.

- Nije to ona zaslužila. Nakon smrti supruga sama je brinula o detetu, a on ovako da joj vrati. Verovatno ga ranije nije prijavljivala zbog sramote. Malo je ovo mesto i sve se brzo sazna, a žena je htela da sakrije svoju muku - priča jedan od komšija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading