Uhapšeni razbojnici: Počinili niz pljački srpskih domaćinstava u Gračanici!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

28.12.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nedavne serije pljački srpskih domaćinstava u Gračanici kosovska policija uhapsila je juče H.B.(20) i R. S (21) zbog sumnje da su izvršili krivična dela "razbojnička krađa" i "teška krađa".

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima "Novosti" u policijskoj stanici u Gračanici, uhapšeni su priznali na saslušanju u prisustvu advokata da su počinili više teških krađa na području ove opštine.

Policija je akciju sprovela posle prikupljanja dokaza i sprovođenjem operativog plana posle brojnih upada u domaćinstva i pljački novca i drgaocenosti iz istih a posle saslušanja osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Prištini.

Inače, nedavno je u samo dva dana opljačkano šest domaćinstava u gotovo samom centru Gračanice dok pljačke kuća u ovom mestu na centrlanom Kosmetu traju mesecima unazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading