Stravična eksplozija u Pančevu: Poznatom MMA borcu digli "jaguar" u vazduh, a prošle godine ga izrešetali ispred vrtića

Autor: kurir.rs

Hronika

28.12.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil marke "jaguar", koji navodno pripada Vladimiru Jovanoviću Maradoni (30), MMA borcu iz Pančeva, eksplodirao je preksinoć u 23.30 sati u Ulici braće Jovanovića u Pančevu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pancevo RTV
Vladimir Jovanović

- Automobil je bio parkiran u blizini raskrsnice sa Ulicom Svetog Save. Čula se strašna eksplozija, a delovi auta su odleteli čak na drugu stranu ulice. Posle eksplozije na autu nije izbio požar, a očevici su pozvali policiju - navodi izvor iz istrage i dodaje:

- U eksploziji niko nije povređen. Zasad nije poznato kako je Jovanovićev automobil odleteo u vazduh, ali se pretpostavlja da je pod njega bila postavljena bomba i da je ovo neka vrsta opomene MMA borcu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Jovanović našao na meti. On je pre godinu i po dana bio povređen u pucnjavi.

- Maradona je u aprilu 2018. izrešetan ispred vrtića u Pančevu, nakon što je ostavio dete u obdaništu. Kada je krenuo ka automobilu, jedno vozilo se zaustavilo, a napadač sa kapuljačom ispalio je veliki broj metaka u njega, od kojih ga je pogodilo pet - podseća izvor:

Motivi pucnjave nikada nisu tačno utvrđeni.

- Maradona je odranije poznat policiji zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti. Međutim, ljudi njemu bliski pričali su da se potpuno smirio i okrenuo sportu, kao i da je otvorio menjačnicu u blizini autobuske stanice u Pančevu - rekao je ranije sagovornik.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading