SLOBODNO MU PRESUDITE, MI TU NIŠTA NE MOŽEMO: Progovorila majka monstruma koji je oteo Moniku

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

25.12.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila je i majka Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, koji je oteo dvanaestogodišnju devojčicu Moniku Karimanović.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ninoslav Jovanović

Starica vidno potresena kratko je prokomentarisala poslednji zločin svog sina seksualnog manijaka koji je suđivanog zbog nekoliko silovanja.

- Slobodno mu presudite, mi ništa ne možemo - rekala je Jovanovićeva majka.

Inače ispred roditeljske kuću Ninoslava Jovanovića u Malči građani su se danima okupljali, a redovno su prolazila i policijska vozila.  

 

 

U dvorištu kuće nalazi se veliki pas koji nije privezan za lanac i sprečava ljude da priđu kući. U kući žive Jovanovićevi roditelji, brat, snajka i dva bratanca.

Da podsetimo Monika je nestala u petak, i od tada su sve policijske snage dignute na noge, a uključili su se i meštani u potragu. Danas se konačno ušlo u trag detetu kada je otkriveno i da je kidnapovao Ninoslav Jovanović osuđivani seksualni manijak i pedofil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading