Monstrum koji je oteo Moniku lečio se na psihijatriji od svoje 4 godine: Zvali su ga "Retardirani" i tukli do krvi

Autor: Kurir, Republika

Hronika

25.12.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtve monstruma Ninoslava Jovanovića, zvanog "Malčanski berberin" koga traže zbog otmice Monike Karimanović nikad nisu oporavile od užasa koje im je počinio.

RepublikaFoto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Malčanski berberin

Posle potere i hapšenja 2005. godine ovog seksualnog ma­ni­jaka, zbog kid­na­povanja dve de­voj­či­ce, sve je šokirala njegova jeziva poruka kojom je nagovestio da će njegovi sledeći zločini biti još gori. Jovanović se tada telefonom javio majci i rekao joj: "Tek će da vi­diš šta ću da ura­dim!"

Jovanović je još pre 25 godina silovao ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu odmah napastvovao dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo. Devojčice je napastvovao samo mesec i po dana nakon što je izašao iz zatvora gde je robijao zbog više prevara i dva silovanja.

Sudski veštaci su tada na sudu rekli da je velika verovatnoća da će Jovanović da ponovi isto krivično delo kada se nađe na slobodi. Veštačenjem pet stručnjaka utvrđeno je da je Jovanović natprosečno inteligentan i da je znao šta čini. Zato se s pravom niška javnost uznemirila pre godinu dana kada je po izlasku iz zatvora prošle godine preko Fejsbuka proganjao žene tražeći im da mu šalju svoju isečenu kosu uz poruku da bi ih rado šišao?!

On je posle ovih jezivih komentara ponovo završio iza rešetaka. Inače Jovanović se od svo­je če­tvr­te go­di­ne le­čio od po­re­me­ća­ja po­na­ša­nja, a ne­ko vre­me je bio sta­ci­o­ni­ran u psi­hi­ja­trij­skoj bol­ni­ci u Gor­njoj To­po­ni­ci kod Ni­ša.

Jovanović se lečio kod psihijatra od svoje 4. godine

Dok traje policijska potraga za Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, zvanim Malčanski berberin, za kog se sumnja da je oteo nestalu devojčicu Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, isplivavalo je još jezivih detalja iz života ovog osuđivanog silovatelja, njegove navike i nagoni kojima se vodio.

Komšije su rekle da žrtve nije nasumice birao, a onda, otkrivajući detalje iz njegovog detinjstva, možda i dale "odgovor".

- On je kao klinac i kao dečak mnogo zlostavljan u selu. Mnogo puta je bio prebijan do krvi. To se događalo i kada je izras’o u momka. On je čovek tako tunjav, kako bi se reklo i događalo se da devojčice nahuškaju dečake, a ovi ga izbiju. On nikada nije imao pravog drugara.

Često su ga zvali "retardirani". Između ostalog bio je i tvrdoglav malo. Zato mnogi, ako ne i svi u selu misle da je to samo njegov bes inicirao i sve je ovo njegova osveta. Jeste to izopačeno što radi, ali posle godina maltretiranja on je verovatno u svojoj glavi morao da tako nešto učini - ispričao je tada jedan od meštana sela Malča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading