TRAG NADE! Pronađen ranac, policija proverava da li je Monikin!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

24.12.2019

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U policijskoj potrazi učestvuje 200 pripadnika MUP, uključujući i Žandarmeriju, sa termovizijskim kamerama i helikopterima.

RepublikaFoto: facebook.com/Zlatko Vujičić
Monika Karimanović

Devojčica Monika Karimanović iz Niša je nestala u petak na putu od kuće u Suvom Dolu do škole u Brzom Brodu, a danas je navodno pronađen njen ranac u jednoj šumi u blizini Malče.

Da je ranac pronađen potvrdila je i majka nestale devojčice Aleksandra Karimanović, koja je rekla da je trenutno u toku veštačenje.

- Ranac jeste pronađen, ali još uvek nije sigurno da li je njen. Trenutno se nalazi na laboratorijskom veštačenju, i policija ne želi da nam potvrdi da li je ta pronađena torba njena - kaže Aleksandra.

Podsećamo, Monika Karimanović (12), učenica šestog razreda OŠ "Dr Zoran Đinđić" u Brzom Brodu, je nestala dok je išla u školu. U policijskoj potrazi učestvuje 200 pripadnika MUP, uključujući i Žandarmeriju, sa termovizijskim kamerama i helikopterima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading