Saslušana pekarka sa Čukaričke padine: Kaže da se ne seća događaja od onog dana kada je poznanik ispalio hice u nju!

Autor: novosti.rs

Hronika

24.12.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari, a potom ispalio hitac sebi u glavu.

RepublikaFoto: facebook.com/Gordana Kukolj
Gordana Kukolj

U Višem tužilaštvu u Beogradu u utorak su, u okviru istrage koja se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari na Čukaričkoj padini, a potom ispalio hitac sebi u glavu, saslušani oštećena i nekoliko svedoka. Gordana Kukolj je rekla da se slabo seća samog događaja. Ona je ipak istakla da se priseća da je Huseinović ušao ljut u pekaru i da je u ruci imao pištolj. Onda su odjeknuli pucnji i oštećena tvrdi da je to poslednji trenutak kojeg se seća.

Huseinović je Gordani pucao u ruku i glavu, a zatim je jedan metak ispalio sebi u slepoočnicu. Oboje su duže vreme proveli u bolnici, a nakon toga su pušteni na kućno lečenje. Huseinović, kojem je sud odredio kućni pritvor bez elektronskog nadzora, i dalje u lošem stanju.

Iako je nedavno otpušten iz bolnice, on je pre nekoliko dana ponovo imao zdravstvenih problema zbog kojih je morao da potraži pomoć lekara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading