Detalji teške nesreće kod Kuršumlije: Dva automobila izgubila kontrolu na krivini, teško povređena tinejdžerka i 2 žene

Autor: novosti.rs

Hronika

22.12.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se oko jednaaest sati dogodila na magistralnom putu Priština-Niš na deonici od Kuršumlije prema Prokuplju, povređeno je šest osoba.

Foto: Ilustracija

Naime, do nesreće je došlo usled direktnog sudara dva automobila koji su se kretali iz pravca Kuršumlije kao i u suprotom pravcu, pri čemu su dve žene i jedna tinejdžerka zadobile teže povrede.

- U automobilu koji se kretao iz pravca Kuršumlije nalazio se N.K. (49) sa suprugom i ćerkama bliznakinjama koje su 2001. godište. Oni su iz Kuršumlije krenuli za Niš gde inače žive dok su u drugim automobilu bili supružnici iz Niša koji su krenuli za Prolom banju. Međutim, zbog kiše i krivine koja je iza motela Stara vrba nedaleko od Kuršumlije zaista opasna, oba vozila su izgubila kontolu i sudarila se - objašnjava izvor i napominje da su tom prilikom teže povređene žene iz oba automobila koje su se nalazile na mestima suvozača kao i devojčica koja se nalazila na zadnjem sedištu auta koji se kretao u pravcu Niša, odnosno Prokuplja.

Kako je potvrdila Natali Nikolić portparolka prokupačke bolnice, osamnaestogodišnja devojka koja je zadobila prelom rebara upućena je u niški kliničko bolnički centar radi daljeg lečenja, dok se kod ostaliih pacijenata i dalje rade dijagnostike.

Inače, krivina na kojoj se dogodio udes jedna je od težih na magistralnom putu Niš-Priština odnsono deonici od Prokuplja prema Kuršumliji tako da se na njoj često dešavaju udesi ali i sletanje sa puta automobila i to uglavnom stranaca kojima je nepoznata ova deonica.

Najčešće udese izazivaju Albanci sa Kosmeta koji prolaze ovim putem kada se vraćaju ili odlaze u zemlje zapadne Evrope gde rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading