Filmska akcija srpskog policajca u Amsterdamu: Došao na odmor sa suprugom, ali mu je jedan lopov zadao poslovni zadatak

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

22.12.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Dronić, policajac zaposlen u Sremskoj Mitrovici, boravio je u Holandiji na godišnjem odmoru i tom prilikom uhvatio je lice koje je devojci iz Švajcarske otelo torbu sa svim dokumentima, novcem i telefonom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Srpski policajac je, videvši tu situaciju, iste sekunde krenuo za tom osobom i trčao po ulicama Amsterdama dok ga nije uhvatio i predao ga holandskoj policiji.

Ovo je ispričala Srpkinja koja godinama živi u Holandiji.

- Moj suprug i njegovi prijatelji bili su očevici ovog događaja, jedan od njih je dao izjavu kao očevidac. Devojka je bila presrećna i zahvalna policajcu. Posle toga, u znak zahvalnosti, holandski policajci su u svojoj stanici uručili poklone našem policajcu za hrabrost i požrtvovanost koju je učinio, a taj događaj moj suprug ovekovečio je fotografijom - navodi ona za Informer.

Žena kaže da ovako delo ne sme da ostane nezapaženo, jer je naš policajac predstavio našu zemlju i policijsku profesiju u najlepšem svetlu.

- Verujem da svi treba da budu ponosni na njega! Nama koji smo otišli iz naše zemlje, ovako nešto puno znači, takvi ljudi nas čine srećnim, i sa njima se možemo ponositi - napisala je Srpkinja iz Amsterdama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading