Filmska sačekuša u Kraljevu: Čelnika Zavetnika mačetama isekli napadači sa fantomkama

Autor: novosti.rs

Hronika

21.12.2019

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa maskiranih, zasad nepoznatih počinioca, napala je u noći između petka i subote Strahinju Erca (26), predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke "Zavetnici", nanevši mu tom prilikom teške povrede mačetama zbog kojih je zbrinut u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

RepublikaFoto: facebook.com/Strahinja Erac
Strahinja Erac

Incident se dogodio nedaleko od Autobuske stanice u Kraljevu, oko 1.20, kada su kao na filmskoj "sačekuši" dva automobila, jedan napred, a drugi pozadi, preprečila put vozilu u kojem se nalazio Erac. Nekoliko osoba maskiranih fantomkama i naoružanih palicama i mačetama ga je potom napalo, posekavši ga po nozi i leđima, ali je uspeo da se nekako odbrani i sa obližnjeg taksi stajališta pozove hitnu pomoć.

Pripadnici kraljevačke policije obavili su uviđaj na mestu incidenta i intenzivno tragaju za napadačima, dok se Erac, kako saznajemo u Gradskom odboru "Zavetnika", dobro oseća i uspešno oporavlja od zadobijenih povreda.

Osim predsednika IO, u noći između petka i subote, na meti nepoznatih napadača našle su se i prostorije "Zavetnika" u Beogradskoj ulici u Kraljevu, koje su nepoznati počinioci pokušali da demoliraju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading