Nesreća na pružnom prelazu: Ignorisao mašinovođu i pokušao kolima da pređe prugu

Autor: Tanjug

Hronika

16.12.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila povređen je danas kada je na vozilo u kome se nalazio, na putnom prelazu između Petlovače i Štitara, naleteo putnički voz.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Vozač automobila lakše je povređen danas kada je na vozilo u kome se nalazio, na putnom prelazu između Petlovače i Štitara, naleteo putnički voz, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Do nesreće je došlo u 8.45 zbog, kako se navodi, izuzetno velike nepažnje vozača drumskog vozila, na putnom prelazu koji je obezbeđen vertikalnom drumskom signalizacijom.

Kako se navodi, u trenutku nesreće vidljivost na prelazu je bila potpuna, a iako je mašinovođa više puta davao zvučne signale, vozač automobila "fiat punto" sa prikolicom nije reagovao, a tragičan ishod je izbegnut zahvaljujući "blagovremenoj reakciji mašinovođe".

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovila je apel svim učesnicima u drumskom saobraćaju da poštuju propise i signalizaciju, "kako bi se sprečile ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading