Gurović tužan zbog ćerke, ne zna da li će mu oprostiti!

Autor: Informer

Hronika

16.12.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bivši košarkaš Milan Gurović, koji je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora nakon što je 10. decembra u stanu na Novom Beogradu napao suprugu Tanju i ćerku Milicu (16), od petka se nalazi kod majke u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milan Gurović

Prijatelji koji su imali prilike da se vide sa njim kažu da se Gurović kaje što je napao ženu i ćerku, a tužan je jer ne zna da li će mu ćerka oprotisti to što je učinio. Utehu je našao kod majke Mare, gde će i služiti kaznu kućnog zatvora.

- Milica mu je bolna rana. I dalje tvrdi da je ona kolateralna šteta njegovog sukoba sa suprugom. On mnogo voli svoje troje dece i insistiraće da ih viđa. Voli i Tanjinog sina iz prvog braka. Milan ga nije razdvajao od ostale dece, gajio ga je, školovao, zaposlio, kupio mu stan, auto - navodi izvor.

Kako sagovornik dodaje, košarkaš planira da se nakon odsluženja kazne preseli na Ledine, gde je u toku izgradnja sportske hale i kuće, a prijatelji su mu u subotu uveče prebacili stvari iz porodičnog stana na Novom Beogradu u Novi Sad.

- Njegov posinak izneo je njegovim prijateljima stvari ispred zgrade - otkrio je izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading