Nova verzija ubadanja maloletnika u Nišu: Napao ga mladić koji je prolazio s devojkom i nakon toga nastavio da jede pljeskavicu?!

Autor: blic.rs

Hronika

15.12.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred pekare u Bulevaru Zorana Đinđića, kod Kliničkog centra u Nišu, jutros oko 8.30 časova za sada neidentifikovana osoba napala je nožem B. S. (15) iz Prćilovice kod Aleksinca, a sumnja se da je na maloletnika nasrnuo mladić koji je išao sa devojkom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Ilustracija

- Mladić je prolazio sa devojkom i u jednom trenutku je izvadio nož, ubo maloletnika i nastavio da ide dalje. Držao je u rukama pljeskavicu koju je jeo pre, ali i nakon napada - ispričao je izvor "Blica".

Građani koji tuda prolaze i rade znaju da je B. S. svakodnevno na tom mestu tražio novac od prolaznika.

- Zna se da bi svakodnevno tu bio i tražio novac, ali i da je dosta nasrtljiv prema devojkama kojima dobacuje u prolazu - rekao je jedan od stanara obližnjih zgrada.

Nezvanično, napad je izvršen kuhinjskim nožem, a petnaestogodišnjak je zadobio ranu u predelu stomaka i prevezen je u Klinički centar.

Foto: pixabay.com

- Maloletni pacijent je zadobio ubod u predelu stomaka, njegovo stanje ie stabilno i nije životno ugrožen. U toku je priprema za operaciju na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju da bi se zbrinula rana - rekli su iz KC Niš.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog nesvakidašnjeg napada i na utvrđivanju motiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading