Locirani atentatori na Daku: Evo na koji način su osobe povezane sa pucnjavom

Autor: Blic, Republika

Hronika

15.12.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu baznih stanica mobilnih telefona, nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea locirano je u blizini hotela Kraun plaza u trenutku atentata na Miodraga Daku Davidovića.

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth/youtube.com/Vijesti Online/Pixabay.com/fotomontaža
Foto: Ilustracija

Prema informacijama koje su objavili crnogorski mediji pozivajući se na izvore bliske istrazi, neke od tih osoba su napustile teritoriju Srbije, a sumnja se da su se sklonili u Crnu Goru.

Podsetimo, pucnjava u hotelu Kraun plaza (nekadašnji Interkontinental) dogodila se u utorak uveče, dok je crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović sedeo u baru hotela zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim

Ubrzo nakon pucnjave, u Ulici omladinksih brigada na Novom Beogradu pronađen je zapaljeni automobil, a vatrogasci su nakon gašenja požara u njemu pronašli snajper za koji se sumnja da je korišćen u slučaju likvidacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading