USKORO HAPSE JOŠ JEDNOG MARJANOVIĆA?

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

27.09.2017

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija će vrlo verovatno, narednih dana privesti još jednog člana porodice Marjanović zbog sumnje da je uhapšenom Zoranu pomagao u skrivanju dokaza posle zverskog ubistva Jelene Marjanović, saznaju beogradski mediji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ko je sledeći?

Dokazi koji su istražitelji prikupili tokom jednoipogodišnje istrage nedvosmisleno ukazuju da je u zločinu i prikrivanju tragova učestvovalo više osoba. Prikupljeni dokazi ozbiljno terete bar još jednog od Marjanovića, a možda i više njih, kažu izvori.

Koža ispod noktiju

Da je u zločinu učestvovalo više osoba, dokazuje između ostalog i veštačenje "podnoktnog sadržaja" pokojne Jelene u kom je pronađen DNK materijal nepoznatog muškarca.

- Istina je da DNK trag Zora Marjanovića nije nađen ispod noktiju njegove supruge, koja se grčevito borila sa ubicom, ali pod njenim noktima jesu nađeni tragovi kože druge muške osobe, čiji se identitet zasad drži u strogoj tajnosti... - rekao je u utorak jedan od policijskih operativaca.

On kaže da je na osnovu toga logično pretpostaviti da je Zoran zapravo pomagač u ubistvu.

- Kada znate da na blatu koje je nađeno na glavi ubijene Jelene jeste lociran DNK trag Zorana Marjanovića, a da je pod Jeleninim noktima utvrđen DNK drugog muškarca, logično je da zaključite da je suprug saučesnik, a ubica neki drugi muškarac. Ali to će tek precizno da utvrdi istraga. Narednih dana mnogo toga bi moglo da bude jasnije... - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading