SUROVO: Marjanovići gledali kako se Jelena davi?!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

27.09.2017

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica "Zvezda Granda" Jelena Marjanović (33) izdahnula je u kanalu u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju!

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Surovo ubistvo: Jelena Marjanović

Kako piše beogradski "Alo!", njena samrtnička borba se dešavala dok su akteri zločina stajali u neposrednoj blizini, sve dok se nisu uverili da je mrtva.

- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt! Ona se u samrtničkoj agoniji borila da ispliva i dođe do vazduha, ali se najmanje dva do tri puta nagutala vode! Tada je udahnula i grančicu, koja je nađena u njenom dušniku. Na osnovu tragova blata koje je nađeno na farmerkama Zorana Marjanovića, osnovano se sumnja da je on baš u to vreme bio kod kanala. Ima indicija da osumnjičeni Zoran tada nije bio sam i da je bio u društvu nekog od članova porodice. Međutim, policija u ovoj fazi istrage još proverava da li je udovac imao pomagače, koliko ih je bilo i da li su svi članovi porodice - rekao je izvor lista blizak istrazi.

Prema ranijim navodima, u dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica, koja se našla tu dok se pevačica u agoniji borila za život.

- Obducenti su na osnovu povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak. Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Ustanovljeno je da joj je prilikom jednog udarca u mozak utisnut čak deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra - objasnio je sagovornik lista, ističući da je sam čin ubistva bio stravičan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading