Gurović robija uz maminu supicu: Evo šta čeka bivšeg košarkaša tokom 10 meseci kućnog pritvora!

Autor:

Hronika

14.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš i reprezentativac Srbije Milan Gurović osuđen je na 10 meseci kućnog zatvora i šest meseci zabrane prilaska jer je u utorak uveče u porodičnom stanu na Novom Beogradu pretukao suprugu Tanju i 16-godišnju ćerku Milicu. Otkrivamo gde će provesti period kućnog pritvora i šta to tačno podrazumeva...

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milan Gurović se krio od novinara

Gurović je u petak na saslušanju priznao krivicu za porodično nasilje, nakon čega je sklopio sporazum s tužilaštvom.

On je do detalja ispričao šta se kobne večeri desilo u stanu, a kako naš list saznaje, nekadašnji košarkaš kaznu će služiti u stanu kod svoje majke u Novom Sadu!

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Gurovic/Starsport
Tanja i Milan Gurović

Supruga Tanja: Umislio je da ga varam

Tanja Gurović, supruga bivšeg košarkaša, ispričala je u policiji da duže vreme trpi porodično nasilje.

- Godinu i po dana imamo probleme, konstantno me optužuje da ga varam i ovo nije prvi put da me je udario. Pre dva meseca me je toliko tukao pesnicom u glavu da je sebi polomio ruku, zbog čega je nosio gips tri nedelje. Ćutala sam o nasilju zbog dece - rekla je Gurovićeva.

Advokat: Prihvatio sve posledice

Advokat Zvonko Radovanović, branilac poznatog košarkaša, potvrdio je za Srpski telegraf da je njegov branjenik postigao sporazum.

- On je prihvatio da odgovara za svoje postupke, ali nije u potpunosti potvrdio navode iz optužnice. On nije hteo dalje da ulazi u sudski postupak, nego je prihvatio sve posledice - rekao je Radovanović.

- Tačno je da supruga i ja duže vreme imamo probleme. Te večeri smo se posvađali, a potom i potukli. U jednom trenutku sam potpuno izgubio kontrolu. Napala me je, nakon čega sam je udario i krenuo da je davim kako bih se odbranio. Na mene je tada skočila ćerka. Prvo sam je udario i odgurnuo od sebe, ali je ona nastavila. Ne znam kako, samo mi je pukao film i udario sam njenom glavom o stepenik. Kajem se zbog svega, ne znam šta mi je bilo, nisam hteo da ih povredim - ispričao je navodno Gurović na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Pošto mu je izrečena mera zabrane prilaska ženi i ćerki od šest meseci, Gurović će kaznu služiti kod majke u Novom Sadu

Nekadašnji reprezentativac Srbije u tužilaštvo je doveden rano ujutru, pre radnog vremena. Iz zgrade je izašao malo pre 13 časova i bukvalno projurio pored okupljenih novinara, krijući lice kapuljačom. Nakon incidenta je tvrdio da supruga pokušava da mu smesti jer ne želi da se razvede od njega zbog novca. Ovog puta nije želeo da daje izjave, već je samo uleteo u porše koji ga je čekao na parkingu.

 2 sata dnevno moći će da šeta Gurović, dok će ostatak dana provoditi u kući

Nenajavljena poseta

- On će biti pod nadzorom poverenika Zavoda za izvršenje sankcija Ministarstva pravde. Poverenik ga može zvati telefonom kada hoće ili da ode u nenajavljenu posetu. Ima pravo na dva sata šetnje, u periodu između sedam i 17 časova, a to mora da prethodno prijavi povereniku - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading