BRUKA! Inspektor kolegama ukrao torbicu sa 90.000 dinara!

Autor:

Hronika

13.12.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. I. zaposlen u Policijskoj upravi u Nišu uhapšen je u ponedeljak u Kragujevcu zbog sumnje da je pokrao kragujevačke kolege. M. I. je bio deo delegacije niških policajaca koji su 8. decembra boravili u Kragujevcu na poziv tamošnje policijske uprave radi proslave novogodišnjih praznika, prenosi portal Telegraf.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Gosti i domaćini su bili u jednom restoranu, skupljali su novac za plaćanje troškova kada su ustanovili da je nestala torbica sa novcem, u kojoj je bilo oko 90.000 dinara. Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kaže izvor iz istrage za ovaj portal.

Inspektor je uhapšen, a prema nezvaničnim saznanjima, određen mu je i pritvor zbog sumnje da je počinio krađu. Istovremeno, sproveden je i disciplinski postupak i on je suspendovan.

M. I. je dugogodišnji policijski inspektor, a jedno vreme je radio i na krvnim deliktima. Osim što radi u policiji, poseduje i kafanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading