Gurović osuđen na 10 meseci kućnog zatvora! Priznao krivicu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

13.12.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki na osnovu kog je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora! Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 6 meseci, koji je sud potvrdio.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gurović

Bivši košarkaš je posle dva dana provedena u pirtvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elenktronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Incident se dogodio u porodičnom stanu Gurovića, u Novom Beogradu. Bračni par se navodno najpre verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umešala i njihova ćerka.

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dve decenije i sa kojom ima četvoro dece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje. 

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u besu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe. Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije naneo nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promene na njenom licu - posledica nedavne intervencije botoksom.

Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je bije. Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova ćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dete, kako tvrdi Tanja Gurović, "izvuklo deblji kraj" zadobivši od udarca povredu nosa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading